پیشنهاد تحریم و تجاوز به ایران سیاست امپریالیسم، صهیونیسم و مزدوران ایرانی آنهاست

اخیرا به ویژه بعد از غائله «زن، زندگی، آزادی» که موفق نشد ایران را ویران کرده و تروریسم و داعشیسم را در ایران عادی‌سازی نماید، نمایندگان «حقوق بشری» این لشگر ویرانگر به راه افتادند و از درون و بیرون زندان خواهان تشدید تحریم‌های ایران، فشار خارجی به ایران، ممنوع کردن سپاه پاسداران ایران و حتی خواهان تجاوز به ایران شدند. منطق این وطنفروشان که بر نادانی و محدودیت فکری دنباله‌روانشان استوار است، این بود و هست که «وضع بدتر که نمی‌شود». یک فرد باید کور باشد تا وضعیت نوار غزه، عراق، افغانستان، لیبی، سوریه و... را نبیند و آرزو نماید که ما هم به سرنوشت آنها دچار شویم که گویا «وضع بهتری» از شرایط کنونی خواهیم داشت! فقط یک نادان سیاسی می‌تواند برای جنایات و نسل‌کشی امپریالیسم و صهیونیسم حساب جداگانه «حقوق بشری» باز کند و به اتحادیه اروپا، مراجع اهداء جایزه سیاسی نوبل، کنفرانس امنیتی مونیخ، یونسکو و سایر مراجغ امپریالیستی نامه بنویسد و عجز و لابه نماید تا وطنش را ویران کرده و مردم کشورش را قتل عام کنند.

این ماموران ناپاک فکر می‌کنند وقتی هواپیماها، موشک‌ها، پهپادهای آمریکائی- انگلیسی هفته‌ها شهرهای ایران را بمباران کرده، تمام زیرساخت‌های ایران را از بین برده و از ایران ویرانه‌ای ساختند آنها به ریاست جمهوری ایران انتخاب می‌شوند و سازمان‌های «فمینیستی» و «حقوق بشری» در ایران راه می‌اندازند و با اسرائیل رابطه برقرار می‌کنند. هنوز بشریت موفق نشده است موشک‌های هوشمندی بسازد که فقط آخوندها و متشرعان مذهبی را بکشد. موشک‌هائی که با هوش فوق مدرن خود قادر باشند ایدئولوژی‌ها را تشخیص دهند و موافقان آمریکا را از مخالفان آن تمیز دهند. قوه تخیل این ماموران و ویرانگران ایران نیز در حد انسانی با حداقل هوش طبیعی نیست. کینه حیوانی، خرده بورژوائی، غیرطبقاتی، قرون وسطائی این عده به حاکمیت کنونی از درد و رنج 86 میلیون ایرانی محکوم به مرگ تدریجی بیش‌تر است.

در این مقدمه ما به نمایندگان غائله «زن، زندگی، آزادی» اشاره کردیم که ادامه دسیسه‌های آنها به یاری کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگری آلمان، د.گ.ب.، حزب سبزها در آلمان ادامه دارد و حتی بعد از ورشکستگی این حرکت برای بازسازی و زنده کردن مجدد آنها برای روزهای آینده ادامه دارد. همه این دارو دسته پرچمداران اسرائیل در حمایت از تجاوز به نوار غزه بودند و هستند و «زندگی» و «آزادی» زنان فلسطینی برایشان پشیزی ارزش ندارد.

ولی نباید اجازه داد تاریخ فراموش شود. مدافعان تحریم و تجاوز به ایران اساسا چپ ضدکمونیست بود که با این تئوری که ماهیت سیاسی جهان کنونی را مبارزه «میلیتاریسم آمریکا و اسلام سیاسی» تعیین می‌کند به یاری آمریکای مدرن رفتند تا اسلام سنتی ارتجاعی و ضدزن را در تمام دنیا نابود کنند! یکی از اهدافی که چپ ضدکمونیست برایش تبلیغ می‌کرد حمله به ایران بود. آنها برای فریب اعضایشان که ظاهرا قدرت ادارک ندارند تبلیغ می‌کردند در صورت تجاوز و حمله آمریکا به ایران برای نابودی اسلام سیاسی چپ ضدکمونیست یک جبهه سوم تشکیل می‌دهد که وظیفه این جبهه مبارزه در دو جبهه است هم بر ضد پاسداران و نیروهای نظامی ایران می‌جنگد و هم علیه نیری سرکوبگر جمهوری اسلامی و آنوقت ایران را از دست ارتجاع آزاد خواهد کرد. اگر پوسته عوامفریبانه این استدلال را به دور بیفکنیم دعوت آنها از آمریکا برای نابودی ایران با این قول قرار بود که آنها در پارکابی امپریالیسم آمریکا و به عنوان ستون پنجم آنها وارد ایران می‌شوند، تاسیسات و زیرساخت‌های ایران را که باید هدف بمباران قرار گیرند در اختیار آمریکای «متمدن» قرار می‌دهند تا ریشه اسلام سیاسی را در ایران برافکنند. این چپ ضدکمونیست و همدست آمریکا که از همه تجاوزات آمریکا به افغانستان، عراق، لیبی، سوریه، لبنان، نوار غزه، یمن و... دفاع کرد اکنون تئوری‌های ارتجاعی خود را پنهان کرده و حاضر نیست در مقابل خلق ایران پاسخگو باشد. سازمان اقلیت که به صراحت ازصهیونیسم دفاع می‌کرد و خواهان حمله آمریکا به ایران بود و خود را سرباز «جبهه سوم» می‌دانست حتی مقالاتی نیز در تائید تحریم ایران، تشدید تحریم‌های ایران نوشت و استدلال کرد فشار بر مردم و افزایش فقر نارضائی را افزایش داده و راه انقلابی را که آنها آرزو دارند هموار خواهد کرد. با منطق آنها مراکز انقلاب کارخانه‌ها نیست، گداخانه‌هاست. آنها خواهان تحریم بوده و هستند و حتی موافقند که همه نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور در کادر تحریم‌های امپریالیستی تعطیل شوند. همه حقوق دیپلماتیک و جهانی ایران به نفع صهیونیسم و امپریالیسم به زیر پا گذارده شود، صنایع نظامی ایران از بین برود و... گروه مائوئیست‌ها که تتمه سربداران هستند حتی نوشتند که آنها با اشغال ایران توسط آمریکا موافقند زیرا بعدا «ارتش مائوئیست‌ها» با آمریکائی‌های اشغالگر وارد نبرد خواهد شد و آنها را اخراج خواهد کرد!؟. دونالد ترامپ حتی اعلام کرده بود که 50 سایت میراث فرهنگی ایرانیان را نابود خواهد کرد. روشن است که تجاوز به ایران غارت تمام ذخایر ارزی و طلای ایران را به دنبال خواهد داشت. همان کاری که در عراق کردند، موزه‌هایش را غارت نمودند، دانشمندان و اساتید دانشگاهش را ترور کردند و... این قماش چپ ضدکمونیست دارای رهبر سیاسی، ایدئولوژیک ضدکمونیستی به نام منصور حکمت است که این عده را با تئوری‌های خود تعلیف می‌کرد و می‌کند. آقای تقوائی رهبر یکی از این گروهک‌ها که مزدوری اسرائیل را ننگ نمی‌داند در زمانی که جنبش صلح جهانی بر ضد تهدیدات جنگی آمریکا علیه ایران با شعار «دست‌ها از ایران کوتاه» و یا «جنگ با ایران هرگز!» به میدان آمده بودند و ایرانیان مترقی و کمونیست در این جبهه مردمی در حمایت از مردم ایران شرکت می‌کردند، چپ ضدکمونیست شرکت در این نمایشات ضدجنگ را تحریم کرد و شعار داد که باید به جای ایجاد «جبهه ضدجنگ»، «جبهه برای سرنگونی رژیم» ایجاد کرد. آنها در کنار رسانه‌های غربی به عنوان شهود درشیپور جنگ علیه ایران و «اسلام سیاسی» می‌دمیدند.

حزب ما در این مورد مقالات فراوانی نوشته است و امروز نیز تکرار می‌کند و مانع از آن می‌شود که تاریخ خیانت به ایران آنها زیر نقاب چپ لاپوشانی گردد. اپوزیسیون ایران در خارج از کشور یک دست نیست. بخش بزرگی از این اپوزیسیون مزدورِ حزب سبزها، صهیونیسم و امپریالیسم غرب است. تجزیه طلبان ایرانی به ویژه کردها در این عرصه برای نابودی ایران بسیار فعالند و فکر می‌کند آمریکا در زمان حمله به ایران منطقه پرواز ممنوعه بر بالای سر کردستان ایران ایجاد کرده و تجزیه ایران را کامل می‌کند. مزدوران الهام علی اوف و رجب طیب اردوغان با چنگ و دندان منتظر وقوع جنگ برای جدائی آذربایجان از ایران هستند. آنها این سیاست خائنانه را در اردوکشی ناتو در برلن در حمایت از غائله «زن، زندگی، آزادی» به نمایش آشکار- با توهین‌های رکیک نسبت به فارس‌ها - گذاردند. حزب کار ایران (توفان) مانند همیشه مخالفت خویش را با تحریم و تجاوز به ایران اعلام کرده واز تمامیت ارضی، حق حاکمیت ملی و بقاء و سربلندی ایران دفاع می‌کند.

در زیر ما نظر خوانندگان را به استخراجی از یک گفتگو جلب می‌کنیم که مصداق‌های این خیانت ملی را بر می‌شمرد و تلاش دارد وجدان‌های ناآگاه را از بی‌خبری به در آورد.

گفتگوی محمد فاضلی در برنامه «دیدار» که ما آن را به صورت محاوره برای حفظ اصالت بیانات بر متن کاغذ آورده‌ایم.

«خانم مصاحبه‌گر: وقتی صحبت از حمله، جنگ می‌شود، ممکن است که آمریکا به ایران حمله کند، مردم ازش استقبال می‌کنند یعنی مردم آن جنگ را می‌پذیرند و شرایط کنونی را نمی‌خواهند بپذیرند.

آقای فاضلی: من مثل شما بی‌هوا از مفهوم مردم استفاده نمی‌کنم.

خانم مصاحبه‌گر: چیزی که در جامعه می‌شنویم و در فضای مجازی می‌بینیم که چی نوشته‌اند.

آقای فاضلی: ببینید هیچوقت فضای مجازی و یا ارتباطات شخصی ما نمونه مُعرّفی برای دیدگاه‌های مردم نیست برای این که من با اینکه خودم در فضای مجازی هستم ولی اگر همه فالوورها هم بیایند و بگویند مثلا از یک چیزی تبعیت می‌کنم، می‌گویم ته‌‍‌اش آنها 150000 نفر هستند از گروه‌های مختلف اجتماعی ولی نماینده جامعه ایران نیستند. من در غیاب یک نظرسنجی که نشان بدهد که چقدر مردم ایران، وقتی می‌گویم مردم ایران، یعنی نمونه مُعرف نظرسنجی‌ای که نشان بدهد گروه‌ها مختلف جامعه ایران چقدر هوادار حمله به ایرانند و من اساسا این گونه سخن گفتن را عادی سازی شرّ می‌دانم. عادی‌سازی شرّ. حمله به ایران شرّ مطلق است. در هیچکدام از این کشورها که حمله کردند سبب خوشبختی مردم نشده. افسانه است. شما بزنید زیرساخت‌های یک کشوری را داغون بکنید بعد مثلا جاده‌ها، ما حتی نیروگاهمان تخریب بشود بر می‌گردیم به عصر حجر، خیالتون راحت باشد. من به صراحت گفتم مثلا تهران قدیم را در نظر بگیرید برق نداشت چون قنات‌ها از توی خانه‌ها رد می‌شد بالاخره آب بود. الان ما خانه‌هایمان طبقه 12 این برج‌هاست، این اگر برق قطع شود آبمان به بالا نمی‌رسد. شما اگر 5 تا نیروگاهتون تخریب بشود و برق نداشته باشید آب هم نخواهید داشت، اینترنت هم نخواهید داشت، تلویزیون هم نخواهید داشت، یخچال هم نخواهید داشت بر می‌گردیم به عصر حجر چون در عصر حجر آدم‌های عصر حجر خانه‌هایشان را یک جائی ساخته بودند در کنار منابع آب که تشنه هم نمانند. ما خانه‌هایمان نیز نزدیک منابع آب نیست. حمله نظامی به یک کشوری مانند ایران شرّ مطلق است. بالاخص برای مردم. از جنگ عراق 20 سال است گذشته است روایت آدم‌هائی که به عراق کربلا، نجف سفر کرده‌اند بشنوید ببینیم وضع عراق توسعه یافته؟

خانم مصاحبه‌گر: شهرهای جنوبی خودمان هم هنوز....

آقای فاضلی: بیش از سی سال است جنگ تمام شده است. خرمشهر بازسازی شده؟ آبادان بازسازی شده؟ آبادان برگشته به آبادان قبل از انقلاب؟ ببینید سخن گفتن از این که مردم حمله به ایران را می‍پذیرند شرّ مطلق است عادی‌سازی شرّ است. مسئله ما در درون حل می‌شود نه با خارجی‌ها و حمله خارجی‌ها. من باور نمی‌کنم هیچ کشور خارجی خیرخواه درون ایران است، باور نمی‌کنم. نه آمریکائی، نه روسی، نه چینی، نه ترک‌ها، نه عرب‌ها و نه هیچکس دیگر. ما مسئله‌مان را باید خودمان حل کنیم. نباید حمایت کرد، نه استقبال کرد نه از تحریم، تحریم شرّ مطلق بوده، تحریم فقط جامعه ایران را فقیر کرده، تحریم فقط احساس تهدید امنیتی را برده بالاتر و سازمان‌زدائی کرده، تحریم همان کالائی را هم که تولید می‌کردیم از دستمان گرفته، تحریم ما را از زنجیره اقتصاد جهان بیرون کرده، تحریم زندگی کردن ایرانی‌ها را دشوار کرده، تحریم باعث شده که حتی ایرانی که در خارج از کشور کار می‌کند می‌خواهد 2 هزار دلار به داخل منتقل کند نقش یک کارگر هندی را در قبال اقتصاد هند بازی کند، او را هم نتوانسته انجام دهد. تحریم باعث شده شما یک استاد نمی‌توانید از خارج بیاورید که در داخل انتقال فن‌آوری دانش انجام بدهید. بروید از شرکت‌ها بپرسید. من می‌خواهم یک تکنولوژی بیاورم یا استاد بیاورم آموزش بیاورم از ترس این که در پاسپورتش مهر سفر به ایران نخورد می‌گوید باشد من می‌آیم دبی شما هم بیائید دبی کلاس‌هایتون را توی دبی تشکیل دهید... تحریم شرّ مطلق بوده، هیچ نعمتی درش وجود نداشته، هیچ نعمتی! به همین نسبت حمله خارجی به ایران هم شرّ مطلق است برمی‌گردیم به عصر حجر، خیالتون راحت. شبکه برقتان، شبکه آبتان، شبکه حمل و نقلتان، شبکه.... همه چیز تخریب می‌شود. من نمی‌دونم این ایده که مردم ایران طرفدار حمله خارجی‌اند از کجا آمده، حمله به ایران را کی‌ها طرفدارشن؟ اونائی که طرفدار حمله به ایرانند خودشان حاضرند زندگی‌هاشون را در اروپا و آمریکا رها کنند و بیایند در ایران بعد از حمله زندگی کنند؟ حاضرند هزینه زندگی کردن در ایران قبل از حمله را بپردازند که حالا بعد از حمله بیایند. این توهمی که ... ولی یادتون باشد در قرن بیست و یکم از بین رفتن زیرساخت‌هاتون در هر حمله به معنای نابودی برای همیشه است.

خانم مصاحبه‌گر: آخه می‌دونید مثلا توی این هفته، در یک هفته اخیر مثل نرخ دلار خیلی بالا پائین شد و از رقم 50 هزار تومان رسید به 60 هزار ، باز چیزی است که دارند در موردش صحبت می‌کنند. آدمی که امشب می‌رود خانه‌اش می‌خوابد از فردای خودش خبر ندارد این باعث یک استرس و نگرانی می‌شود که سرنوشتش چه می‌شود، خانواده‌اش چی می‌شود، بچه‌هایش چی‌می‌شود. این شاید بشود آن خشم دوباره به روی خشمی که بود می‌آید در فضای مجازی و بگوید ولش کن آمریکا بیاید بزند بهتر ازاین زندگی است.

محمد فاضلی: ببین حرف جالبیه من که همیشه منتقد این سیستم اداره کشور بودم و قبول هم ندارم این مدلِ اداره کشور را، و حرفم را هم همیشه زده‌ام. خوب.

حال می‌خواهم یک نکته بگم شما نگران این هستید که امشب می‌خوابید و فردا دلار می‌شود 59 تومان هزار تومان می‌رود روش. خوب! و از این احساس بی‌ثباتی می‌کنید. درسته؟ و از این شرّ بی ثباتی اقتصادی فرار می‌کنید به شرّی که زیرساخت‌های کشورتان را داغون، همه چیزتخریب می‌شود، آنوقت شب اصلا می‌توانید بخوابید که ببینید فردا چه خبر می‌شود؟ یعنی شبی که در خانه تون خواستید بخوابید گاز، آب، برق، انرژی امنیت دارید که اصلا ببینید فردا صبح بیدار می‌شوید و یا نمی‌شوید؟

بروید ببینید در لحظات ناامنی کشورها چه اتفاقاتی می‌افتد. ما تا حالا یک آمارهائی داریم مثلا در عراق وقتی قبل از حمله روزی چند نفر کشته می‌شدند که اصلا قاتلشان پیدا نمی‌شد. روزی چند تا جسد گمنام در عراق پیدا می‌شد. ما هیچوقت رفتیم بررسی کنیم ببینیم که، نمی‌گویم بعد از جنگ‌ها، زشت است این حرفی که می‌زنم، حرف بدی است، بریم نگاه کنیم در زلزله‌هائی که در جهان اتفاق افتاده زلزله‌های ویرانگر، زلزله هائیتی بالاخص در کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه. بعد از زلزله آمار تجاوز به زنان چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ در اوج زلزله، در زمانی که همه چیز تخریب شده، بعد ما می‌خواهیم بگوئیم ما از بی ثباتی ناشی از قیمت دلار فرار می‌کنیم به بی‌ثباتی ناشی از فردای حمله نظامی. فکر نمی‌کنید یک جای این استدلال ایراد دارد. و سئوال هزینه تلاش کردن برای اصلاح وضع موجود بیش‌تر از هزینه کردن برای ساختن یک کشور ویران شده بعد از حمله است؟ فکر می‌کنید شبکه برق ما را اگر زدند تخریب کردند بعدش بازسازی کردنش، منهای زمانش، فکر می‌کنید یک پولی می‌دهیم یک عصای موسی می‌زنیم توسرش از نو می‌سازیمش؟ فکر می‌کنید چقدر هزینه دارد؟

خانم مصاحبه‌گر: هزاران میلیارد دلار

آقای فاضلی: هر هزار مگاوات نیروگاه برق ساختن، هر هزار مگا وات به قیمت سال 94، 95 که من آن موقع‌ها پرسیدم 600 میلیون یورو هزینه دارد. نیروگاهش، شبکه و خط توزیع و فوق توزیع و ترانسفورماتور و دیسپاچینگ، همه، هیچ، فقط همان نیروگاه، هر کارخانه‌ای که برق تولید کند هزار مگاوات به قیمت سال 97 مقدار 600 میلیون یورو کف کف هزینه دارد. ما در ایران چقدر مگاوات نیروگاه نصب شده داریم؟ 86 هزار مگاوات تا به امروز فکر می‌کنم 90 هزار مگاوات شده است. 90 هزار مگاوات برق تولیدی داریم 90 تا 600 میلیون یورو چقدر می‌شود؟ 54 میلیارد یورو، 60 میلیارد یورو. یعنی اگر یک تخریب عمده‌ای در شبکه برق ما صورت بگیرد یعنی 60 الی 70 میلیارد یورو. شما اگر پول بخواهید، لازم داشته باشید تا اینکه شما این‌ها را از نو بسازید. فکر می‌کنید این پول از کجا باید بیاید؟ از کجا تامین می‌شود؟ چه جوری و بعد با کدام نیروی مهندسی؟ فکر کردید دنیا می‌آید برایتان می‌سازد؟

حالا سئوال؟ هزینه تلاش کردن برای ساختن وضع موجود بدون ویرانی بیش‌تر است و یا هزینه این که بزنیم، ویران بکنیم، کشته شویم، حمله خارجی، تحقیر خارجی...

ما یک بار در تاریخ مغول‌ها آمدند در نوردیدند این کشور را هنوز کمر راست نکردیم. یعنی هنوز هم هستند عده‌ای که تحلیل می‌کنند که این عقب‌ماندگی محصول متوقف شدن رشد در اثر متوقف شدن جریان تاریخی در جریان مغول‌هاست. فکر نکنید یک حمله خارجی خیلی تفاوتی دارد با حمله مغول‌ها...»

 

نقل ازتوفان شماره 290ارگان مرکزی حزب کارایران اردیبهشت ماه1403

www.toufan.org

وبلاگ توفان قاسمی

http://rahetoufan67.blogspot.se/

وبلاگ ظفرسرخ

http://kanonezi.blogspot.se/

http://toufan.org/ketabkane.htm

 سایت آرشیو نشریات توفان

 http://toufan.org/nashrie_tofan%20archive.htm

 توفان در توییتر

https://twitter.com/toufanhezbkar

توفان در فیسبوک

https://www.facebook.com/hezbekar.toufan.3/

 توفان درفیسبوک به زبان انگلیسی

https://www.facebook.com/pli.toufan?fref=ts

 توفان درشبکه تلگرام

https://telegram.me/totoufan